"Vær med til at skabe leg, læring og glæde i en kærlig børnehave i Furesø!"

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Når Oliver og Olivia er i børnehave, er de sammen med deres 25 venner og deres 4 faste voksne. De hedder Sara, Anja, Daniel og Linda. De er alle sammen pædagoger. Lige om lidt kommer der også en pædagogmedhjælper, så de har 5 voksne at være sammen med. Linda stopper desværre, så derfor vil Oliver og Olivia rigtig gerne have en ny pædagog, som kan starte så hurtigt som muligt og senest 1. august 2024. Hun eller han skal godt kunne lide at være i børnehave i 35 timer om ugen.

Både voksne og børn synes, det er bedst at spise og holde samling i mindre grupper, derfor har Oliver base på Sommerfuglene, og Olivia har base på Mariehønestuen. Den nye voksne kommer til at have base på Sommerfuglene. Når der har været samling, bliver Oliver, Olivia og deres venner delt op i helt små grupper sammen med en voksen. Lige nu er der nogle af vennerne, der øver sig i at blive endnu bedre venner. Det hjælper de voksne med. Der er også nogle voksne og børn, som er ude i haven, hvor de bruger deres sanser og motorik til at plante blomster. Andre gange tager en gruppe på tur, fx i biografen eller på biblioteket.

Når Oliver og Olivia har spist den frokostmad, KøkkenLotte har lavet, skal Oliver sove til middag, og Olivia skal ud og lege på legepladsen. Olivia kan godt lide at cykle eller lege købmand med hendes venner. Nogle gange tager de voksne ansigtsmalingen frem. Olivia kan godt lide at blive malet som en sommerfugl eller en tiger. Kl. 14-15 er der café. Oliver og Olivia synes, det er sjovt med caféen, for der er altid en voksen, som man kan hygge og sludre med. Men bedst af alt, så bestemmer man selv, hvornår man vil gå i caféen. Det er rigtig dejligt, synes Oliver og Olivia, for så kan de lege på stuen uden at blive forstyrret af, at der skal spises.

Om mandagen er en ekstra spændende dag, for der kommer Annemette. Annemette kommer og læser bøger efter frugtcaféen. På ét år har Annemette læst 100 bøger. Det synes Olivia er mange bøger.


Oliver, Olivia og de voksne har nogle ønsker til den nye voksne:

  • Oliver og Olivia kan godt have brug for et ekstra knus om morgenen, når de skal sige farvel til mor og far, derfor er det meget vigtigt, at den nye voksne kommer hver dag og kommer til tiden.
  • Oliver og Olivia har venner på tværs af Sommerfuglene og Mariehønerne. Så den nye voksne skal synes, det er sjovt og spændende at arbejde på tværs og i mindre grupper.
  • Den nye voksne må meget gerne have et område, som hun/han synes er rigtig spændende at arbejde med. Det kan være sang, musik, drama eller noget helt andet.
  • Oliver og Olivia kan godt blive kede af det, derfor skal den nye voksne være god til at trøste og sætte ord på de følelser, som Oliver og Olivia har.
  • Oliver og Olivias forældre kan godt have brug for at tale med den voksne i børnehaven. Så det skal være helt naturligt for den nye voksne at se forældrene som samarbejdspartnere.
  • Oliver og Olivia kan mærke på de voksne, at de kan lide hinanden. De smiler og griner sammen, og de skælder ikke ud eller taler højt.
  • De har et ligeværdigt samarbejde, de kender alle børn og hinandens måder at arbejde på. De ser det som en selvfølgelighed for at kunne arbejde tæt sammen. Alle har en høj og reflekterende faglighed, hvor det skriftlige er en del af arbejdet med børnene.
  • De voksne i Olivers og Olivias børnehave har brug for at forberede sig på de aktiviteter, der skal laves på stuen. Så en gang hver 14. dag har alle 5 voksne stuemøde. Der er også nogle gange, hvor de voksne skal lave handleplaner, så hver uge har pædagogerne 1 time hver til forberedelse.

Hvis du kunne tænke dig at besøge Oliver og Olivias børnehave, eller vil du høre mere om jobbet, inden du søger, så er du meget velkommen til at ringe til den voksen, som 'bestemmer over alle i børnehaven.' Hun hedder Signe. Hendes stue hedder Kontoret. Du kan ringe til hende på 72 162476 eller skrive til hende på sth1@furesoe.dk. Til orientering skal det nævnes, at alle børnehuse i Furesø Kommune holder lukket i uge 29 og 30, hvor der er tvungen ferie.

Ansøgningsfrist: 28. maj 2024. Samtalerne vil blive afholdt løbende og senest den 30. maj 2024.


Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.


Job i Furesø?

Kom og vær med! I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere - ja med alle, vi er kommune for. Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 7.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e501dcd7)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Hareskov Børnehus, Skovmose Alle, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050064

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet