To ingeniører til Forsvarets maritime kommunikationsanskaffelser

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Som ingeniør, vil du med din specialistviden være en vigtig sparingspartner i forbindelse med anskaffelsen af nye skibe og deres mange kommunikations- og datatransmissionssystemer samt driftsrelaterede opgaver på den eksisterende flåde.

Lyder det som et spændende job, så tøv ikke med at søge disse to nyoprettede stillinger, inden for kommunikation og linksystemer.

Om os


Kapacitetsansvarlig Maritim(KAMA) er ansvarlig for kapaciteter, der anvendes i det maritime miljø, dvs. på, over eller under havet. De maritime kapaciteter omfatter skibe og droner samt undervandssystemer. Disse kapaciteter er udstyret med eller indgår i varslings-, kommando og kontrolsystemer til at opbygge et situationsbillede som kommunikeres ud til egne og allierede styrker. Man vil på baggrund at situationsbilledet kunne forsvare sig eller angribe via sine artilleri-, missil- og torpedosystemer mod trusler fra havet, luften eller under havet. Kommunikation og datatransmission er helt centralt, for at det kan gøres med succes.
KAMA støtter alle operative brugere, herunder Søværnet, Hjemmeværnet og Arktisk Kommando.

Vi er et team bestående af 9 kollegaer, som alle er ingeniører med hvert sit område inden for kommunikation og datatransmission. Vi har en frisk omgangstone med plads til humor, selvfølgelig under hensyntagen og gensidig respekt for hinanden. Vi forsøger generelt at ”spille hinanden bedre”, da vi ved af erfaring, at det giver jobtilfredshed og de bedste resultater. Det kommer også til udtryk i den daglige kollegasparring, da der er stor spredning i medarbejdernes erfaring, fra nydimmiteret til 40års erfaring.
Selvom hver medarbejder er specialiseret, er der stort samarbejde på tværs, da en del af systemerne er indbyrdes afhængige og derved kræver en stor grad af koordination for at opnå det ønskede resultat.

”Vi løser mange forskellige og særdeles komplekse opgaver, for at give bl.a. Søværnet de nødvendige kommunikationssystemer, så de er i stand, at løse deres operative opgaver, hvilket giver stor faglig tilfredshed at være en del af ” siger Jan Poulsen fra KAMA.

Om stillingen


Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil afhænge af dine faglige kvalifikationer, men vil overordnet indebære:

Teknisk ansvarlig for konkrete opgaver og anskaffelser inden for HF- og UHF radiokommunikation eller Video Downlink mikrobølge teknologier.
Ansvarlig for drift ”fra vugge til grav” for specifikke systemer inden for ovenstående teknologier.
Projektledelse og tilsyn med egne projekter, eksempelvis anskaffelse og installation af ny type radioer eller netværk.
Repræsentant i NATO og relaterede arbejdsgrupper efter din erfaringsopbygning.
Rådgivning og sparing med kollegaer, brugere og eksterne aktører, som fx leverandører og skibsværfter i ind og ud –land i forbindelse med opgaveløsning.

Vi lægger vægt på høj faglighed og professionalisme i arbejdets udførelse og tilbyder stor fleksibilitet i din løsning af opgaverne og tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Planlægningsgrundlaget for din arbejdstid er ugentlige 37 timer, og hvis der i perioder forekommer flere timer kompenseres disse med frihed eller udbetaling.
Vi tilbyder dig et job med spændende arbejdsopgaver og ansvar fra start, hvor du er med til at sikre, at vi når vores ambitiøse mål om at levere materiel til tiden i fred, krise og krig.

”Vi løser mangeartede og særdeles komplekse opgaver, for at give bl.a. Søværnet de nødvendige kommunikationssystemer, så de er i stand, at løse deres operative opgaver, hvilket giver stor faglig tilfredshed at være en del af ” siger Jan Poulsen fra KAMA.

Vi vægter din faglige og personlige udvikling højt og vi er bevidste om, at vi kommer længst, når vi ”spiller hinanden bedre”. Der vil forekomme perioder med mangeartede opgaver og som udgangspunkt ønsker vi at sikre en god balance mellem arbejde og familie. Vi tilbyder derfor mulighed for aftaler om dage med hjemmearbejde. Fast arbejdssted uden for Ballerup i andre dele af landet er på vej og vil ligeledes kunne drøftes.
Der må forventes rejseaktivitet svarende til 20-30 dage pr. år til skibsværfter og leverandører i ind og udland samt til de to flådestationer i henholdsvis Frederikhavn og Korsør.

Om dig


Vi har selvfølgelig gjort os lidt tanker om, hvem du kunne være, og det vigtigste for os er, at du falder godt til i teamet og trives med dine opgaver. Derfor kigger vi både på dine faglige og personlige kompetencer, for at få det bedste match.

Vi leder efter en, der er ansvarsbevidst, imødekommende og serviceminded, og du holder øjet på bolden og arbejder målrettet og resultatorienteret. Du vil gerne udvikle dig fagligt, og derfor søger du aktivt sparring og viden blandt dine kolleger.

Du er desuden:
God til at samarbejde og kommunikere med mange forskellige mennesker.
En værdiskabende samarbejdspartner i hele organisationen.
Dygtig til at formulere dig på dansk, både skriftligt og mundtligt, og kommunikerer med en stor, personlige gennemslagskraft.

Vi forestiller os at du er uddannet ingeniør og gerne inden for computerteknologi-, netværks-, elektro-, elektronik-, svagstrøm eller beslægtede ingeniørretninger.

Ansættelsesvilkår


Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende AC overenskomst. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er en attraktiv arbejdsgiverfinansieret pensionsordning knyttet til stillingen på 17,1%.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Johnny Sørensen, Kapacitetsmanager Kommunikations- & Linksystemer på telefon 2541 5369.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Agrin Safari, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9133.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 27. august 2023. Der vil blive afholdt løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag, for hvorfor vente?
Forventet opstart 1. september 2023 eller snarest derefter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg 1-5, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184742&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5883719

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet