Syvstjerneskolen søger engageret skole- og klubpædagog til vores FFO2 på 34 t. pr. 1.7.2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en uddannet pædagog, der formår at skabe gode relationer til børn og voksne. Et menneske, der brænder for børnenes trivsel og læring, både socialt og fagligt.


Vi søger en skole- og klubpædagog, der

  • kan og vil et tæt, forpligtende samarbejde med lærere/pædagoger i undervisning/fritid
  • har overblik, initiativ og god energi
  • har erfaring med og viden om børn fra 3.-6. klasse
  • har kompetencer inden for fx det kreative, café og mellemmåltider, dans, teater, spil og sjov
  • kan udvikle legekultur, der skaber fællesskab og deltagelsesmuligheder for alle børn
  • vægter faglighed
  • har fokus på elevernes trivsel og dannelse ind i de gode fællesskaber
  • vægter det gode forældresamarbejde

Syvstjerneskolens grundsten er et anerkendende børnesyn, hvor vi tror på, at alle børn er kompetente og som udgangspunkt gør det bedste, de kan. Vi er optagede af professionelle læringsfællesskaber og Co-teaching samt en low-arousal tilgang, da vi tror på styrken i dette.

På Syvstjerneskolen bliver du del af et imødekommende og hjælpsomt kollegafællesskab. Vi er en tresporet folkeskole med 750 elever. Vi arbejder i årgangsteam, afdelingsteam og fagteam og har i mange år haft fleksibel planlægning.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte FFO-leder Mathias Kozma Moestrup, mkm1@furesoe.dk, 7216 4610. Du er også meget velkommen til at besøge vores FFO inden ansøgningsfristens udløb.

Tiltrædelse 1.7.2024 eller efter aftale. Stillingen er på 34 timer. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 1. juni 2024. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Lyder ovenstående som noget for dig, og har det gjort dig nysgerrig på vores dejlige skole og FFO, kan du få lidt flere oplysninger på vores hjemmeside https://syvstjerneskolen.furesoe.dk/


Praktisk information

Syvstjerneskolen ligger i Furesø Kommune tæt ved motorvejen og offentlige transportmidler, så du nemt kan komme hertil, og samtidig lige op ad Hareskoven og tæt på Furesøen.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest. I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.


Job i Furesø? Kom og vær med!

I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere - ja, med alle, vi er kommune for. Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær frem for fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 700 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.


Pædagogerne fortæller

I 4 videoer kan du blive klogere på, hvordan vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 7.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8999df25)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Syvstjernen FFO, Skovløbervangen, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049807

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet