Syvstjerneskolen søger dygtig og engageret barselsvikar til vores børnehaveklasseleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da en af vores børnehaveklasseledere går på barsel, har vi brug for en barselsvikarsvikar fra april 2024, og ca. 1 år frem.

Vi søger en uddannet pædagog, der formår at skabe gode relationer til børn og voksne. Et menneske, der brænder for at give de mindste den bedste start på deres skoleliv.

Syvstjerneskolen er en skole, der ligger på mere end en matrikel. Vi er så heldige, at 400 meter fra den store skole, ligger Lillestjernen.

Lillestjernen er et unikt indskolingshus fra 0.-2. kl. med 300 børn og 30 voksne. Når du går ind ad døren til Lillestjernen, vil du blive mødt af lærere og pædagoger, som hver dag gør deres bedst for at skabe en god dag for børnene.


Vi søger en børnehaveklasseleder der

  • er dygtig til klasserumsledelse
  • vægter faglighed,
  • har fokus på elevernes trivsel og dannelse ind i de gode fællesskaber

Som børnehaveklasseleder på Syvstjerneskolen, skal du være dygtig til at samarbejde på tværs af klasserne og vores skolepædagoger.

Syvstjerneskolens grundsten er et anerkendende børnesyn, hvor vi tror på, at alle børn er kompetente og som udgangspunkt gør det bedste, de kan. Vi er optagede af professionelle læringsfællesskaber og Co-teaching, da vi tror på styrken i dette.

På Syvstjerneskolen bliver du del af et imødekommende og hjælpsomt kollegafællesskab.

Vi er en tresporet folkeskole med 750 elever. Vi arbejder i årgangsteam, afdelingsteam og fagteam og har i mange år haft fleksibel planlægning.

Har du lyst til at høre mere om barselvikariatet, er du velkommen til at kontakte, afdelingsleder, Tilde Gylling, tgl1@furesoe.dk, 7216 4106 eller skoleleder, Emmeline Trautner, emtr@furesoe.dk, 72 16 41 56. Du er også meget velkommen til at besøge Lillestjernen inden ansøgningsfristens udløb.

Tiltrædelse medio april 2024, eller efter aftale. Stillingen er på fuld tid.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 14. marts 2024.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Lyder overstående som noget for dig, og har det gjort dig nysgerrig på vores dejlige skole, kan du få lidt flere oplysninger på vores hjemmeside https://syvstjerneskolen.furesoe.dk/


Praktisk information

Syvstjerneskolen ligger i Furesø Kommune tæt ved motorvejen og offentlige transportmidler, så du nemt kan komme hertil, og samtidig lige op ad Hareskoven og tæt på Furesøen.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.


Job i Furesø? Kom og vær med!

I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere - ja med alle, vi er kommune for.

Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær frem for fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 7.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d8013c22)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lillestjernen, Lille Værløsevej, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004154

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet