Spændende mulighed som Børnehavepædagog hos Hareskov Børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Om os:

Hos Hareskov Børnehus søger vi en engageret og passioneret børnehavepædagog til en 35-timers stilling fra den 1. juni 2024. Vi er et dedikeret team bestående af tre uddannede pædagoger, en meritstuderende, som fungerer som pædagog, og en medhjælper. Vores børnehus har de seneste tre år opnået flotte tilsynsrapporter takket være vores høje faglighed og engagement. Beliggende kun 25 minutter fra Nørreport station, kan du nyde det naturskønne område, hvor vores børnehus er placeret.


Om stillingen:

Som børnehavepædagog vil du være en del af et team, der arbejder med 30 børn i alderen 3-4 år. Vi står over for at implementere en ny struktur, hvor vi vil arbejde i små grupper på tværs af børnenes færdigheder og interesser. Du vil blive tilknyttet Sommerfuglestuens base, men samarbejdet på tværs af stuerne sikrer, at du aldrig føler dig alene med børnene.


Forventninger til dig:

Vi søger en pædagog, der naturligt ser vigtigheden af vores fag og er dedikeret til at levere en høj faglighed. Du trives i et miljø præget af dialog, demokrati og medbestemmelse. Mødestabilitet, fleksibilitet og evnen til at håndtere travle situationer er vigtige egenskaber. Du ser muligheder og bliver motiveret af faglige udfordringer. Et godt samarbejde med både forældre og kollegaer er en selvfølge for dig.


Vores tilgang:

I Hareskov Børnehus giver vi børnene tid og plads til at udvikle sig. Vi arbejder med tidlig opsporing og individuel tilgang til børnenes udvikling. Vi er et fællesskab, hvor vi støtter hinanden på tværs af huset og værdsætter forskellighed som en styrke.


Yderligere information:

Vi prioriterer tid til forberedelse og er et fælles hus, hvor synlighed og samarbejde er nøgleord. Din ansættelse vil være i børnehaven, men du vil være en del af hele huset og træde til, hvor der er behov. Vi tilbyder et særligt tillæg i form af Furesøtillægget samt løn og ansættelsesvilkår i overensstemmelse med gældende principper.


Ansøgning:

Har du spørgsmål, eller ønsker du at besøge os før ansøgning, er du velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Signe Hovgaard Thomsen på tlf. 7216 2476 eller via mail sth1@furesoe.dk. Ansøgninger sendes digitalt og skal indeholde CV og uddannelsesbevis. Ansøgningsfristen er torsdag den 02. maj 2024, og samtaler vil blive afholdt løbende indtil den 7. maj 2024.

Bliv en del af vores engagerede team og vær med til at forme fremtiden for vores børn hos Hareskov Børnehus!

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5c8dc588)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Hareskov Børnehus, Skovmose Alle, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032603

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet