Pædagogisk støtte til 13-årig dreng i Værløse søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en stabil og nærværende pædagog, der ønsker at gøre en forskel? Og kan du skabe et trygt og støttende miljø for en ung dreng, 6 timer om ugen? Så er det måske dig, vi søger!

Om Opgaven: 

Den 13-årige dreng, som du vil støtte, er diagnosticeret med infantil autisme og paranoid skizofreni. Han oplever for øjeblikket større udfordringer med sin skizofreni og har flere vrangforestillinger og tankemylder end tidligere. Dog er det muligt at aflede ham fra disse vrangforestillinger. 

Det er vigtigt, at du kan vurdere og tilpasse den støtte du giver. Drengen har generelt brug for stabilitet, omsorg og struktur i sin hverdag. Sammen vil I lave aktiviteter, der tilpasses hans dagsform. Han nyder gåture og computerspil, men har også stor interesse i skak og besidder en stor viden om naturvidenskab.

Han er en stille og genert dreng, der ikke har været i skole siden marts 2022 og venter nu på et nyt skoletilbud. Han har faglige udfordringer, men er nogenlunde på niveau med sin aldersgruppe. 

Om Dig: 

Du er uddannet pædagog og har evnen til at kommunikere klart og tydeligt. Vi søger en person, der med rummelighed og forståelse kan imødekomme drengens indadvendthed og følsomhed gennem low arousal.

Drengen bor i et dejligt hjem med rolige omgivelser sammen med sine forældre. De vil være til stede i starten, indtil der er etableret en god relation og tryghed.

Arbejdstid: 

Arbejdstiden er 6 timer på hverdage om ugen, fordelt på tre timer hver på tirsdage og torsdage i tidsrummet 10.00 – 17.00. 

Du kan forvente en rolig opstartsperiode med færre timer indtil relationen er etableret. 

Du vil være en del af et lille team med en anden medarbejder, og der vil derfor være mulighed for at få flere timer ved sygdom og ferie, hvis du har mulighed herfor.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952745

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet