Pædagog til udeliv og fællesskab i Bøgely - kom og vær med!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bøgely søger en pædagog, som brænder for det gode børneliv og som elsker at være ude i alt slags vejr sammen med børnene. Vores børnehus ligger lige op ad Hareskoven, med egen låge ind til skoven, så skoven er vores naturlige ven i hverdagen. Vi dyrker udelivet i skoven og på legepladsen. Så hvis du er til indeliv og perleplader, så er det nok ikke os, du skal søge job hos. Selvom vi dog både er inde og laver perleplader, så vil vi bare helst have en pædagog, som vil ud og kigge på tissemyrer, bænkebidere og andet kravl.

Vi mangler en pædagog til en gruppe 3-4-årige. Stillingen er på 32 timer. Timetallet kan dog forhandles. Med tiden vil vi også få en ledig stilling hos vores ældste, så hvis det er de 5-årige, du finder mest spændende, så tøv ikke med at søge. Det kan vi finde en løsning på.

Vi lægger stor vægt på, at vi er én enhed og prioriterer at lave fællesaktiviteter på tværs af stuer og alder. Vi tilstræber at holde fællessamling på legepladsen hver fredag, helst ved et bål. Vi har forskellige traditioner i løbet af året, som også er med til at styrke det gode fællesskab i Bøgely, både for børn, forældre og personale.

Vores nye kollega skal være med til at holde vores høje faglighed i hævd. Rutinerne er et vigtigt læringsrum, hvorfor vi hele tiden arbejder med at optimere vores pædagogik, så læringen sker over hele dagen.

Personalet i Bøgely er en god blanding af medarbejdere med meget og lidt erfaring. Vi er en stærk personalegruppe, der støtter hinanden i hverdagen og udvikler vores faglighed sammen. Vores fællesskab bygger på gensidig respekt, og humor er en del af tonen hos os, hvorfor vi får mange grin i dagens løb. Derudover er vi gode til at hjælpe hinanden på tværs af stuerne, når der er behov for det.

Vi glæder os til at byde dig indenfor, hvor du sammen med os vil arbejde for at give børnene et godt børneliv i et tæt og godt samarbejde med forældrene.

Bøgely er en attraktiv arbejdsplads, hvis vi selv skal sige det. Udover det gode samarbejde, den gode tone og alle grinene, så har vi den bedste kaffe, du kan tænke dig… Og synes vi, de mest fantastiske børn.

I Furesø Kommune har vi tid til andet arbejde, et fantastisk PPR-samarbejde og højt til loftet.

Giv os et kald på 72 35 82 20, kig forbi og send en ansøgning. Vi kunne være svaret på den forandring, du trænger til.

Du må også meget gerne ringe til dagtilbudsleder Annette Scheerer, 72 16 46 22.

Ansøgningsfrist er søndag den 23. juni 2024

Ansættelsesstart 1. august 2024, gerne før eller snarest derefter


Ansøgninger sendes digitalt og skal indeholde CV og uddannelsesbevis


Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=768e9fc0)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Bøgely, Ravnehusvej, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065201

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet