Pædagog søges til specialiseret botilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredetVi har brug for flere gode kolleger til, i fællesskab, at skabe meningsfulde liv for Jonstrupvangs beboere. Søg job hos os, hvis du vil være en del af et botilbud fyldt med humor og mulighed for at udvikle dig.


Jonstrupvang, som ligger i et naturskønt område i Værløse, er et bo- og dagtilbud for voksne, hvoraf størstedelen har cerebral parese. Cerebral parese er et fysisk synligt handicap, som også kan give kommunikative og kognitive udfordringer. Størsteparten af beboerne sidder i elektrisk kørestol og bevæger sig rundt på egen hånd. Alle beboerne har hver deres individuelle behov for hjælp, det værende alt fra pædagogisk støtte og guidning til fuld hjælp til personlig pleje, spisning m.m.

Beboerne har masser af livskvalitet og drømme, og selvom de er fysisk handicappet, er intet umuligt.

På Jonstrupvang har vi fokus på beboerens selvbestemmelse, selvstændiggørelse og ansvar for egen udvikling med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer, ønsker og behov.

Personalegruppen består af pædagoger, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter og ernæringsassistenter.Nysgerrig, initiativ og reflektion er nøgleord i jobbet
Som pædagogisk kollega på Jonstrupvang er du nysgerrig og reflekterende og du deler gerne din viden med kollegerne. Du kan lide at drage omsorg og kan se det pædagogiske arbejde i plejeopgaver, hvor der er tid til fordybelse og nærvær med beboeren.

Derudover ser du det som helt naturligt at arbejde med vores 4 værdier:

  • Respekt - Møde mennesker med respekt, tillid og godt humør
  • Kreativitet - Have fokus på handling, initiativ og udvikling – og tør gå nye veje i arbejdet med at realisere målet
  • Ansvarstagen - Være social kompetent og loyal over for fælles beslutninger
  • Faglighed – Vi arbejder ud fra et neuropædagogisk perspektiv, hvor faglighed vægtes højt. Vi spiller hinanden gode i samarbejdet om kerneopgaven.
Det er ikke et krav, at du har kendskab til neuropædagogik, men du skal være interesseret i at lære nyt. Jonstrupvang er en dynamisk og innovativ arbejdsplads med et spændende og udviklende miljø. bl.a. gennem internt kompetenceforløb, der udløser lønløft, når dette er fuldendt. Her er ligeledes rig mulighed for videreuddannelse, af kortere eller længere varighed.Du skal desuden kunne mestre IT på minimum brugerniveau med henblik på dokumentation og klar kommunikation.

Jonstrupvang er et selvejende tilbud, som har driftsoverenskomst med Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden.

Læs mere på www.jonstrupvang.dk Følg os på Facebook eller instagram


Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte Afdelingsleder Kirsten Bæk på telefon 44201979, hvis du vil høre mere om stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomstvilkår. Der indhentes reference, samt rekvireres straffeattest inden ansættelseStillingen er på 28 – 34 timer. Vagterne ligger: mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag i de ulige uger, samt mandag, tirsdag i de lige uger, alle dage fra kl 15. 15 – 23. 15. Der er desuden mulighed for dagvagter.

Ansøgningsfrist d. 10/6. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Ansættelsesstart er snarest.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Jonstrupvang, Chr Hauchs Alle , 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049120

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet