Pædagog i vuggestuen i et mindre dagtilbud?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi kan tilbyde et børnehus, hvor vi har stor fokus på at skabe det bedste børneliv. Mens vi arbejder på det, kan vi tilbyde et godt fællesskab af kollegaer, hvor der er en høj psykologisk tryghed blandt kollegaerne. Stilling er i vores vuggestuegruppe.

Vi har også en trivselsrapport fra september 2023, der peger på en generel høj trivsel i huset, hvor medarbejdere bliver taget med på råd, bliver hørt, har gode muligheder for at udvikle sig og har en stemme i tilblivelsen af arbejdslivet.

Vi har stor fokus på fællesskaber.

Frontløbere på flere områder.

Vi er frontløbere på mange områder og er med til at bidrage med afprøvninger for pædagogområdet - i tæt samarbejde med diverse samarbejdspartnere.

Et godt eksempel er fra vores sidste projekt, hvor vi tilbyder pædagoger fleksible timer og muligheden for at arbejde hjemmefra, se bl.a. artikel: "Forsøg med fleksibel arbejdstid giver flere pædagogtimer og tilfredse medarbejdere".

Lidt om stedet.

Børnehuset Nørreskoven - er et 0-6 års dagtilbud i smørhullet mellem naturområder, skov og villakvarter. Vi kan tilbyde en pædagogstilling i Nørreskoven i børnehaven. Stillingen er på ca. 35 timer, der er mulighed for at ønske færre eller flere timer. Du vil være en del af børnehaveteamet. Har du et ønske om at skifte sammen med en kollega - så I er to kollegaer, så giv mig et ring og lad os drøfte muligheden for dette.

Vi kan tilbyde en stilling, som indeholder spændende opgaver, som du løfter sammen med en masse dedikerede, dygtige kollegaer. Uddannede pædagoger på alle stuer. En lyttende, handlekraftig og nærværende ledelse, som understøtter på de bedst tænkelige måder, så du kan nå i mål. Ordentlighed er ikke bare et ord, vi bruger, men noget vi praktiserer. Vores pædagogiske rejse bliver tydeligt skitseret løbende, og den røde tråd går igennem i valget af pædagogiske temaer, værktøjer m.m.

Vi har stor inddragelse af medarbejderperspektivet, hvor medarbejdere er med til at udvikle, kvalificere og ikke mindst fravælge i arbejdet med vores fælles bidrag ind i Nørreskovens pædagogiske virke. Alle stemmer har plads - også pladsen til at fejle. Stort set alt er muligt, så længe de pædagogiske argumenter understøtter tankerne, og at de bidrager til "et endnu bedre børneliv i morgen - end i dag". Du skal brænde for at gøre en forskel og vil bidrage til det gode børneliv. Da du indgår i et team, der er vant til at arbejde tæt og på tværs, skal du kunne byde ind i et fagligt fællesskab, men også kunne arbejde selvstændigt.

Konkret skal du sammen med nogle kollegaer være med til at arbejde med udbygningen af læringsmiljøer på stuen hvor du skal være. Vi er godt i gang og vil meget gerne bruge din erfaring også. Fokus er på at udbygge nuværende læringsmiljøer, så det favner bedst muligt om den nuværende børnegruppe, som løbende ændrer sig.

Hyggelige og rummelige rammer - med masser af sjæl og varme.

Børnehuset Nørreskoven er en integreret institution med i alt 5 stuer, med ca. 46 børnehavebørn og 36 vuggestuebørn. Noget af vuggestuen er i den oprindelige del af bygningen og fremstår hyggelig, med alle muligheder for leg, hygge, puslerum m.m. lige omkring stuerne. Børnehaveafdelingen er for ikke så længe siden udbygget og fremstår lys, ny og opdateret med den nye tilbygning og med store vinduespartier ud mod legepladsen og naturen. Køkkenet er ligeledes nyere udbygget og fuldt ud opdateret med de nyeste funktioner. Køkkenet er placeret i hjertet af Nørreskoven, hvor duften af den gode mad forplanter sig i huset, mens maden bliver tilberedt af de bedste økologiske råvarer. Det betyder, at der er frokostordning for alle i Nørreskoven.


Tæt samarbejde og masser af udeliv

Vi arbejder tæt sammen i huset, som udgøres af et børnehaveteam og et vuggestueteam. "Vi er passionerede og brænder for at udvikle hvert enkelt barn. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden på tværs i huset" - Citat Sasja (medarbejder, der har været i Nørreskoven siden 2006). Huset er omringet af den skønneste legeplads med masser af legemuligheder og med et eget lille "bjerg" midt på legepladsen - en ren oase. Vi har to bålhuse med mulighed for at lave bål i det ene. Masser af gode naturmuligheder, gemmesteder og ikke mindst udfordringsmuligheder. Vi bruger gerne vores EL-ladcykler (3 stk.) til at gå på opdagelse i nærområderne og skoven. Vuggestue og børnehavelegepladsen er opdelt med et lille stakit, så der er den bedst tænkelige ro omkring vuggestuebørnene.

Når vi kommer ind med røde kinder og fulde af frisk luft, så træder vi ind i et hus, der oser af charme, nærhed og ikke mindst nærvær - klar til at tage imod dig!


Fantastisk forældresamarbejde

Vi har et tæt forældrepartnerskab med forældrene i huset. Vi har løbende og tætte dialoger, hvor vi sætter en ære i at være gennemsigtige i vores arbejde, og inddrage forældrene i mange af vores beslutninger. Forældregruppen er meget dedikeret og vil altid hjælpe os - med både stort og småt.


Vi kan tilbyde:

 • Et sted der har fokus på "Barnet i centrum"
 • Vi arbejder systematisk med fagligheden og udvikler os i fælles retning - sammen
 • Vi er ikke bange for at gå forrest og afprøve nye måder at drive pædagogik på.
 • Et sted med "højt til loftet" og masser af udviklingsmuligheder.
 • Stor inddragelse af medarbejderperspektivet.
 • Et godt velfungerende TRIO (AMR, TR og leder) med stor fokus på arbejdsmiljø.
 • Kollegaer, der er fagligt engagerede - men også sjove og ikke mindst nærværende.
 • Plads til præcis dine idéer.
 • Mulighed for at påvirke og videreudvikle vores pædagogik.
 • Vi tilbyder intern læring i brugen af de digitale værktøjer, så et udpræget kendskab til IT i forvejen er ikke nødvendigt - men gerne en lyst til at lære.
 • Et mindre hus, med alle åbenlyse fordele såsom nærvær og fordybelse.


Vi forventer, at du:

 • Gerne vil være med at skabe "det bedste børneliv" for børnene i Nørreskoven.
 • Er (næsten) uddannet pædagog - gerne både en nyuddannet, som skal i gang med det nye arbejdsliv, eller en erfaren - der kan byde ind med spændende erfaringer.
 • Hvis du snart er uddannet pædagog, kan vi aftale, at du eftersender dit uddannelsesbevis.
 • Har stor lyst til aktivt at byde ind i arbejdet med de nye styrkede læreplaner.
 • Sætter pris på teamarbejdet, arbejdsfællesskaber og samskabelse.
 • Er åben, nysgerrig og reflekterende i din tilgang til arbejdet.
 • Er positiv, fleksibel og har et godt humør.
 • Du reflekterer over hverdagsrutinerne, aktiviteterne og børnekulturen i samarbejde med dine kollegaer og leder.
 • Du er åben for læring - stort som småt.
 • Du har gode samarbejdsevner, er engageret i dit arbejde og tager ansvar.
 • Er robust og mødestabil.


I Furesø Kommune arbejder vi med:

 • Tidlig opsporing.
 • Fælles læringssyn 0-18 år.
 • En dannelsesrejse for dagtilbud og skoler.
 • Sproglige læringsmiljøer.
 • Tværfagligt samarbejde med andre relevante faggrupper.

Se evt. mere her, hvor en medarbejder fortæller, hvordan det er at være ansat i Furesø Kommune: Facebook: https://fb.watch/4KI6d7ghOC/


Kontakt til Nørreskoven

Hvis du vil besøge Børnehuset Nørreskoven og vide mere om jobbet, kan du kontakte dagtilbudsleder Sadedin Jepsen på tlf. 7216 5988 eller afdelingsleder Nathasja Tange på tlf. 7216 5567.


Ansøgning, samtale og kontakt

Ansøgningsfristen er den 20. maj 2024, og vi holder samtaler løbende. Ansættelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Send os din ansøgning, dit CV og uddannelsesbevis digitalt via elektronisk link.


Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7e5fe7b8)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nørreskov, Højeloft Vænge, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034043

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet