Carlsberg er kendt for deres øl, men deres forskningslaboratorium har også bidraget til store videnskabelige opdagelser. I dette foredrag vil lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund, præsentere laboratoriets arbejde med forædling af byg og humle samt udviklingen af bæredygtige dyrkningsmetoder.
Indsigt i ølbrygningens videnskabForedraget vil give deltagerne mulighed for at dykke ned i forskningen bag ølproduktionens ingredienser. Du vil lære om maltning af byg og udviklingen af nye gærtyper, der kan producere alkoholfrit øl uden at gå på kompromis med smagen.
Fremtidens klimatolerante fødevarerCarlsberg Laboratorium arbejder også med banebrydende teknologi inden for klimatolerante fødevarer. Foredraget vil give indsigt i, hvordan forskningen kan forbedre planters kvalitet og udbytte under forskellige klimatiske forhold. Derudover vil der blive præsenteret fund af 2 millioner år gammelt DNA fra planter i Nordgrønland, som kan give os viden om fortidens klima.
Praktisk informationDato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Jonstruphus, Jonstrupvangvej 159, 3500 Værløse
Entré: 30 kr
Arrangør: Jonstrup Senior Akademi
Målgruppe: Alle
Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her