Medarbejder til kantine

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Servicefirmaet Globel A/S søger 1 kantinemedarbejder til Ballerup, der med godt humør, højt serviceniveau og overblik, selvstændigt kan varetage frokosten til ca. 40 spisende medarbejdere. 

Jobbet 
Dine daglige arbejdsopgaver bliver at anrette frokosten på buffeten, og sikre at kantinen fremstår præsentabel og hyggelig, når medarbejderne skal spise. Frokosten bliver leveret fra en cateringleverandør, du skal håndtere maden efter gældende regler, og kommunikere med cateringleverandøren, hvis der er ekstra spisende eller lignende. Efter frokosten skal du sørge for opvask og oprydning mm.

Personen 
Det forventes ikke at du har erfaring med kantinearbejde, men det er en stor fordel, at du har hygiejnebevis samt erfaring med håndtering af fødevarer. For at blive en del af vores professionelle team kræves det, at du har et positivt sind og udviser stort engagement og besidder et godt servicegen, samt tager ejerskab for din opgaver. Herudover skal du være mødestabil, og kunne begå dig på dansk og engelsk.

Praktisk Stillingen er på 15 timer og dine daglige arbejdstider mandag – fredag er kl. 11:00 – 14:00.

Stillingen er med opstart den 10. juli eller snartest muligt derefter.

Du har en smartphone med internet, da din timeregistrering foregår via Microbizz, en app der skal downloades på din telefon. Herudover skal du have en tilfredsstillende straffeattest.

Har du lyst til at blive en del af vores team, bedes du fremsende din ansøgning og CV samt relevante beviser til job@sfg.dk. Din ansøgning skal markeres: Kantine København K

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Servicefirmaet Globel A/S, Flæsketorvet, 1711 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@sfg.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848453

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet