Kom og vær med - Teknisk drift og service søger ny kollega

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Teknisk servicemedarbejder til Teknisk Drift og Service i Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg

Grundet naturlig afgang i vores afdeling søger vi lige nu endnu en ny kollega til vores skønne team. Kan du lide at hjælpe dine kollegaer, fikse problemerne, tænker du ud af boksen, har du gå-på-mod og hænderne skruet rigtigt på, så er det dig, vi søger. Vi søger en teknisk servicemedarbejder eller ejendomsservicetekniker, til at blive en del af vores afdeling i Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg. Her vil du indgå i et team, hvor vi står for systematisk vedligeholdelse af vores bygninger og serviceopgaver for vores kunder, hvor vi understøtter de kerneopgaver, vores Furesø-kollegaer varetager. Vores center har til opgave at skabe gode bygningsmæssige rammer for kommunens borgere og ansatte. Vi sørger for, at kommunens bygninger er tidssvarende, bæredygtige, energieffektive, rene og pænt vedligeholdte. Ligesom det er os, der sikrer, at bygningerne og indretningen heri passer til kommunens aktiviteter og at der er den rigtige belysning, varme og luftudskiftning i lokalerne. Vi har ansvaret for kommunens godt 195 ejendomme, som har et samlet areal på cirka 25000 kvadratmeter.


Vi ønsker en medarbejder der:

 • Har en håndværksmæssig baggrund eller et svendebrev som ejendomsserviceteknikker.
 • Har gode kommunikative evner og it-kompetencer på brugerniveau.
 • Tager ejerskab og følger op på opgaver og kunder.
 • Har takt og tone - kan lide at omgås mennesker.
 • Interesserer sig for bygningsvedligehold og kan se alt det brugerne overser på en bygning.
 • Går op i at levere en synlig og stabil indsats.

I driftsområdet bruger vi følgende IT-systemer: Keep Fokus, Main Manager og Office-programmerne, hvorfor vi forventer, du kan lære at anvende programmerne på brugerniveau.

Som person er du god til at holde overblik, prioritere dine opgaver og få dem afsluttet. Du kan både arbejde selvstændigt og være en del af et hold. Du er lydhør, over for brugerne af vores bygninger, og går forrest i tilgangen til opgaverne. Du er åben og ærlig og står for en venlig og ordentlig kommunikation.


Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med en uformel omgangstone og godt humør.
 • Stor fleksibilitet og skiftende arbejdsopgaver.
 • Bil til ud-kørende opgaver.
 • Gode, hjælpsomme og rare kollegaer.
 • Egne ansvarsområder efter interesse.


Krav i stillingen:

Det er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Løn efter kvalifikationer og overenskomst med FOA. Du skal kunne fremvise gyldigt kørekort, ren straffe- og børneattest. Kunne du være interesseret i overstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning senest d. 23-05-2024. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest d. 1-08-2024.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte koordinator Marie Larsen på tlf.: 72 16 56 42 eller på mail mla@furesoe.dk.

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=80d87759)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Drift og Service, Stiager, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045877

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet