Køkkenfaglig medarbejder søges til Børnehuset Nørreskoven

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du køkkenfaglig uddannet assistent, eller på anden måde har erfaring med mad, så er det dig, vi søger! Vi kan tilbyde en fast stilling, hvor du sammen med en sjov og glad kollega vil have muligheden for at sætte dagsorden for menuen i Nørreskoven. Du er måske allerede i dag i job eller kunne tænke dig at prøve kræfter af med køkken og madproduktion til vuggestue og børnehave.

Vi tilbyder et fuldt ud moderne og nybygget køkken, med alt det rigtige udstyr og stor fokus på arbejdsmiljø. Kort sagt, det er bare lækkert!

Du vil sammen med en kollega stå for den daglige produktion i køkkenet. I vil komme til at overlappe hinanden i et stort tidsrum hver dag, men ellers får du plads til at boltre dig i køkkenet. Nørreskoven sætter stor fokus på en høj trivsel blandt medarbejdere, hvilket vores trivselsvurdering også viser, som er udarbejdet i september 2023. Vi sætter også fællesskabet og det at se huset som en samlet enhed - meget højt. Køkkenet skal derfor også tænke sig selv ind som en del af fællesskabet, også gerne i madpædagogisk sammenhæng.

I Børnehuset Nørreskoven serverer vi frokost til vores 46 fantastiske børnehavebørn og vores 36 skønne vuggestuebørn. Derfor har vi brug for ekstra hænder. Vi søger dig, der vil give de små en god mavefornemmelse og masser af energi til hverdagen.

Vuggestuen har, udover frokosten, en formiddags- og eftermiddagsservering.


Din profil

Du har måske en kostfaglig uddannelse. Du har erfaring med at arbejde i et køkken og har gennemført fødevarehygiejnekurset. Vi forventer, at du:

  • Har et godt overblik
  • Er fleksibel og ikke mindst meget stabil
  • Er omstillingsparat
  • Er venlig og imødekommende
  • Er god til at samarbejde både med kollegaer og ledelse
  • Har gode ideer og kompetencer og ikke mindst lyst til at skabe madglæde
  • Fokus på smag, duft, udseende og variation
  • Er faglig stolt
  • Modtagelig for kollegial feedback

Du skal kunne se dig selv som en del af et større fællesskab, hvor målet er at give børnene den bedst tænkelige madoplevelse og dyrke madmod hos dem. Du skal også kunne tage positivt imod kollegial feedback og være indstillet på at bruge det positivt i arbejdet med maden.


Derfor skal du vælge os

Vi har det Økologisk Spisemærke i guld og tilbereder al mad af friske økologiske råvarer - økologi er nemlig en prioriteret indsats i Furesø Kommune. Vi synes, at der er prestige i at lave mad til børn, og vores kerneopgave er at tilbyde alle børn fra 0-6 år sunde og ernæringsrigtige måltider. Vi har fokus på bæredygtighed og ikke mindst også på klimarigtig mad.

Vi lægger stor vægt på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Her er stor medbestemmelse og mange daglige smil.

Se også Furesøs Mad- og måltidsstrategi.


Lidt om Børnehuset Nørreskoven

Vi er en integreret institution med 46 børnehavebørn og 36 vuggestuebørn. Børnehaveafdelingen er blevet udbygget med en helt ny tilbygning, og senest er køkkenet udbygget og ombygget, så det fremstår moderne, lækkert og helt igennem gennemarbejdet. Det betyder også, at køkkenet indeholder hæve-/sænkefunktioner og andre professionelle hvidevarer, der er bygget til at håndtere store mængder i madlavningen. Huset er omringet af den skønneste legeplads med masser af legemuligheder og med et eget lille "bjerg" midt på legepladsen samt eget bålhus med mulighed for at lave bål. Masser af gode naturmuligheder, gemmesteder og ikke mindst udfordringsmuligheder. Når du træder ind i huset, oser det af charme, nærhed og ikke mindst nærvær - klar til at tage imod dig!


Det praktiske

Børnehuset Nørreskoven ligger på Højeloft Vænge 46, 3500 Værløse i Furesø Kommune. Bus og tog ligger rigtig tæt på adressen. Vi er en integreret institution, hvor børnene er fordelt på 5 stuer, som er opdelt i 2 teams.


Kontakt til Nørreskoven

Hvis du vil besøge Børnehuset Nørreskoven og vide mere om jobbet, kan du kontakte dagtilbudsleder Sadedin Jepsen på tlf. 7216 5988 eller afdelingsleder Nathasha Tange på 7216 5567.


Ansøgning, samtale og kontakt

Stillingen er på ca. 20 timer pr. uge med start hurtigst muligt. Der er mulighed for at ønske flere eller færre timer. Der er også mulighed for at kombinere med yderligere vikartimer i børnehaven eller vuggestuen, hvis du har brug for ekstra timer. Ansøgningsfristen er den 7. januar 2024, og vi holder samtaler løbende. Send os din ansøgning, dit CV og eventuelle uddannelsesbeviser digitalt. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn. Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b33b94a2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Nørreskov, Højeloft Vænge, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952682

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet