Kantinemedarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Servicefirmaet Globel A/S søger 1 kantinemedarbejder til Værløse, der med godt humør, højt serviceniveau og overblik, selvstændigt kan varetage frokosten til 35-50 spisende medarbejdere. 

Jobbet 
Dine daglige arbejdsopgaver bliver at anrette frokosten på buffeten, og sikre at kantinen fremstår præsentabel og hyggelig, når medarbejderne skal spise. Frokosten bliver leveret fra en cateringleverandør, du skal håndtere maden efter gældende regler, og kommunikere med cateringleverandøren. Derudover er der kaffemakiner der skal rengøres og opfyldes. Efter frokosten skal du sørge for opvask og oprydning mm. 

Personen 
Det forventes ikke at du har erfaring med kantinearbejde, men det er en stor fordel, at du har hygiejnebevis samt erfaring med håndtering af fødevarer. For at blive en del af vores professionelle team kræves det, at du har et positivt og imødekommende sind og udviser stort engagement, samt tager ejerskab for din opgaver. Herudover skal du være mødestabil, og kunne begå dig på dansk.

Praktisk 
Stillingen er på 20 timer og dine daglige arbejdstider mandag – fredag er kl. 10:00 – 14:00. 

Stillingen er med opstart 2. april 2024.

Du har en smartphone med internet, da din timeregistrering foregår via Microbizz, en app der skal downloades på din telefon. Herudover skal du have en tilfredsstillende straffeattest.

Har du lyst til at blive en del af vores team, bedes du fremsende din ansøgning og CV samt relevante beviser til job@sfg.dk. Din ansøgning skal markeres: Herlev

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Servicefirmaet Globel A/S, Flæsketorvet, 1711 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004767

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet