Hurtig opstart: Kalder alle kokke, catere og gastronomer til fast vagtrul med 3-4 dages arbejdsuge

Profilbillede
dato

Til et hotel og konferencecenter i Nordsjælland søger vi 2 kokke til at indgå i et rul af 12-timers vagter med en arbejdsuge på 3-4 dag inklusive weekend. Der søges efter dig som er udannet gastronom, kok, cater eller smørrebrødsjomfru.

Arbejdsopgaver

  • Stå på det kolde og varme køkken
  • Hjælpe til med madplaner og bestillinger
  • Egenkontrol
  • Ad hoc

Kvalifikationer

  • Erfaring fra kokkefaget
  • Have hygiejnebevis
  • Faglært kok eller tilsvarende

Personlige egenskaber

  • Positiv indstilling og ansvarsbevidst
  • Møde opgaverne med gå-på-mod og en professionel indstilling
  • Udvise ejerskab over opgaverne
  • Mødestabil og teamplayer

Vi tilbyder

  • En meget fleksibel hverdag, hvor ingen dage er ens.
  • En løn med tillæg efter den pågældende overenskomst og fordelagtig pensionsordning efter gældende regler mens du er ansat hos flair
  • Lønudbetaling hver anden fredag
  • 3 ugers sommerferie + fri mellem jul og nytår

Ansættelsesvilkår: Du vil blive ansat via en "try and hire"-løsning, hvor du i den første periode er ansat via Flair, indtil virksomheden formelt ansætter dig. Vi sørger for uniformsdelen, og efter 1 års ansættelse vil du modtage tilskud til skridsikre sko.

Vi ansætter løbende, så send derfor gerne din ansøgning til os hurtogst muligt

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

FLAIR - tidligere Adecco, Falkoner Alle, 2000 Frederiksberg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6005371

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet