Børnehygger, hjælper, husalf (5-20t/u) DU er med til at bestemme dine timer

Profilbillede
dato

Perfekt studiejob, ekstremt fleksibelt, måske er du tidligere Au PAir. Du kan i stor stil medbestemme dine arbejdstider!

Mor lider af en alvorlig sygdom, som gør at kroppen driller, nogen gange mere end andre, men der prioriteres skarpt for at minimere handicappet og derfor er dagene og ugerne også meget forskellige alt efter kroppens form. Fælles er, at du er en håndsrækning og hjælp til at hverdagen fungerer med et handikap som nogen gange er mere eller mindre synligt.  

Du skal have lyst til virkelig mange forskellige arbejdsopgaver hvor du skal se dig selv som en praktisk del af vores hverdag/familie, der er derfor masser af hygge, men også rigtig mange almindelige opgaver som hos en normal familie. Du skal kunne hygge omkring og med et børnehavebarn og samtidigt kunne håndtere større børn også. En gang om ugen er der behandling, her er du meget på. Du er de praktiske hænder i hjemmet så du skal have lyst til meget alsidige opgaver og meget gerne være selvstændig og kunne strukturere, planlægge og tage ansvar. Opgaverne spænder fra at hjælpe med at køre til spejder, sørge for indkøb, vaske spisebordet og rydde op, pakke et badebassin sammen, støvsuge bilen, gå på legeplads, tage på biblioteket, cykle en tur og se på blomster med den lille, ordne køkkenet osv. Det er en fordel hvis du har kørekort (vi har bil), men ikke et krav. 

Vi lever et aktivt, udadvendt og "normalt" liv, så effektivitet, overblik og godt humør er væsentligt. Du skal kunne lide børn og have lyst til at hygge om og med dem - samtidig med at du har øje for de praktiske gøremål og dem er der mange af, så du skal trives med almindelige husopgaver også!

Vi har tidligere haft en hjælper i 4 år som var studerende, men vi har også haft en, som havde sabbatår. 

Arbejdstid: Alt efter dit ønskede timeantal lægger vi en plan, men der vil være både dag (evt. i forhold til dit skema), aften og weekend. Min oplevelse er, at vi får det bedste resultat - når vi i fællesskab aftaler tidspunkter, antal timer osv. Så vi har gensidig fleksibilitet og lydhørhed, men mest af alt er det vigtigt vi kan sammen og du har lyst til at være en stor del af de praktiske gøremål, men hvor der helt klart også er plads og tid til at hygge med børn. 

Det er klart, at vi helst vil have et længerevarende samarbejde så jo længere din tidshorisont er jo bedre - du skal kunne se dig selv i jobbet minimum et år - gerne længere. 

Skriv om dig selv og spørg endelig hvis du mangler svar på noget.

Løn : efter gældende overenskomst, og du aflønnes altid fair og godt i forhold til vagternes længde. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (5-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær, 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032964

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet