Samarbejde U14 Drenge imellem Hareskov IF & Værløse BK.


Nyheden er fra Hareskov IF Fodbold

På Drenge 2008 startede vi tilbage i august måned et årgangs-samarbejde imellem Hareskov IF og Værløse Boldklub’s U14-hold.

Baggrunden var, at begge hold havde lidt for mange spillere til ét 11-mandshold og lidt for få til to hold. Ved at samarbejde så har vi i efterår- og vinter-turneringerne kunnet stille et hold i række 1 og et hold i række 4.

Samarbejdet er gået rigtig godt. Vi var ca 30 spillere på papiret ved opstart og det tal er nu vokset til 35 spillere.  Det betyder, at vi har et rigtig godt træningsmiljø og kamp set-up med gode udviklingsmuligheder for alle. Det betyder også, at drengene har fået etableret nye relationer og venskaber.

Spillerne virker meget motiverede og udviser stor spilleglæde. Forældrene udtrykker generelt også stor opbakning og tilfredshed - så alt i alt en positiv og vellykket sammenlægning.

I november deltog vi i Øens Cup på Fyn med knap 30 drenge og 6 voksne. Det var en glimrende træningslejr, som også styrkede sammenholdet. Vi ser frem til et spændende andet halvår på U14 med et fortsat stærkt samarbejde på årgangen imellem de to klubber.

Kasper, Hadi & Jim

Kilde: Hareskov IF Fodbold