Klub1000: Mød Rasmus Vindfeld!


Nyheden er fra Værløse Basketball Klub

I den kommende tid vil vi, i forbindelse med relanceringen af Klub1000, fortælle hvordan I kan gøre en konkret forskel for vores medlemmer. I dette interview sætter vi fokus på Rasmus Vindfeld, og hvordan du kan gøre en forskel for ham.


Ramus Vindfeld er et velkendt ansigt for mange i klubben. Til dagligt, udover at spille på U19-holdet, kan man også finde ham ved statistikbordet til herrekampene og som hjælpetræner på U7.  

Netop det at være en del af fællesskabet og bidrage til det er en ting, som Rasmus lægger vægt på: 

Det er der, hvor jeg har en kæmpe stor del af min omgangskreds, og det er jo ikke bare sådan, at jeg kun er venner med dem fra mit hold. Det er en klub, hvor man kan lære alle hold over og under én og trænere og bestyrelsesmedlemmer at kende, hvis man har lyst til det. Det er et helt fællesskab, man kan komme med i. Ligesom mange, når de stopper med at spille, bliver de for eksempel trænere, så de kan blive i det fællesskab. 

Gennem basketball har Rasmus fået nogle oplevelser, der vil blive hos ham resten af livetf.eks. da han i sæsonen 2019/20 tog til USA og boede hos den tidligere Værløse-træner Ty McGregor: 

Jeg tog til USA og spillede en masse basket. Det har givet helt vildt meget modenhed at skulle være væk et helt år fra mor, far og søskende. Også det at skulle leve med nogle mennesker, jeg aldrig havde mødt før, og skulle passe ind i det. 


For dem, der kender Rasmus, er nogle af de ting, der skinner igennem ved ham, hans modenhed og det ansvar, han tager. Selv tilskriver Rasmus udviklingen til at have haft nogle forskellige trænere, som har været fuldstændigt engagerede lige så meget i min person og min udvikling som i basketdelenJeg har lært at tage ansvar for mit hold og for mig selv og for udviklingen. Det har givet utrolig meget, også modenhed. Måske tidligere, end hvis jeg bare gik rundt og ikke lavede noget.” 

Afslutningsvist udtaler Rasmus: 

Jeg drømmer om at spille på herreholdet. Jeg har altid set dem spille, lige siden jeg var lille. 

Og mon ikke, med lidt hårdt arbejde, at dette kan blive en realitet?  

Med din hjælp kan vi udvikle de dygtige og engagerede trænere, som har haft så stor betydning for Rasmus udvikling. Samtidigt kan vi give bedre forhold til vores ungdomsspillere og børnehold, så vi kan få endnu flere med i et fantastisk fællesskab, længe efter man stopper som spiller. 


Du kan hjælpe Rasmus og vores andre medlemmer med at realisere deres drømme, ved at melde dig ind i Klub1000. Det eneste du skal gøre er, at vælge dit medlemskab og overføre kr. 1000 ,- på MobilePay på:

KLUB1000 VIP: 871774

KLUB1000 Junior: 864739

KLUB1000 Erhverv: 817879


I tvivl om hvilket medlemskab der passer til dig? Læs mere om medlemskaber og Klub1000 lige her.

Giv Rasmus et skulderklap med på vejen for hans indsats i klubben og hans bidrag til, at andre unge får de samme muligheder som ham selv!


Kilde: Værløse Basketball Klub
Flere artikler