Hold da fest en weekend for HIF

dato

Nyheden er fra Hareskov IF Fodbold

Det var den store sæsonfinale weekend for en del hold i klubben.

Tre hold havde være så dygtige at kvalificere til DBUsjællands finalestævne efter 1. pladser i deres turneringer.

Guld, sølv og bronze blev det til.

Guldet gik til vores drenge 2003´s 8-mands hold, der med en 2-1 sejr over KBK Hillerød kunne lade sig fejre med endnu en pokal. De vandt og Vejen Cup for to uger siden.

Sølvet fik vores fantastiske Old girls. De tabte finale på straffespark efter 1-1 i ordinær spilletid. De lidt ældre piger kæmpet flot og til trods for en skuffet træner, der havde sat næsen op efter mere (anden sølvmedalje på tre år), kipper vi alle fra klubben med hatten over indsatsen.

Bronzemedaljen tog vores U17 (2001) sig af. Efter et knebent 3-4 nederlag i semi, blev Køge BK ordnet med 4-2 i kampen om 3.pladsen.

Udover DBUSj. finalestævne vandt et blandet U11/12 pigehold Vallensbæk Cup i overbevisende stil med en 5-0 sejr i finalen over BSV.

U9 piger var til Word Cup stævne i Ballerup og her kom de hjem med en flotte pokal efter et stævne med en masse scoringer og godt humør.