Herre Senior 1 Sjællandsmestre for serie 3 hold

dato

Nyheden er fra Hareskov IF Fodbold

Senior 1 er Sjællandsmestre for serie 3 hold. Stort tillykke fra Hareskov IF.

Vores drenge leverede igen en stor fighter indsats og hev en 2-1 sejr hjem i finalen i mod Frederiksværk.

Det var en kamp hvor der fra begge hold blev spillet med musklerne. Efter 26 min bragte Pontus Lind de blå/hvide foran med 1-0. Efter 42 min fik gæster udlignet, men det ville drengene ikke finde sig i, så allerede i det 44 min var Pontus Lind igen på pletten og gav Hareskov en føring på 2-1 ved pausen. Efter pausen fortsatte den hårde kamp mellem de to hold som stod godt til hinanden.
Vores drenge blev sat under pres i 2 halvleg hvor gæsterne søgte udligningen, men her skulle det vise sig at vores keeper Oliver Stjärnqvist i dag havde en rigtig god dag på kontoret med flere fantastiske redninger.

Et helt fantastisk forår for vores senior 1 som både rykkede op i serie 2 i suveræn stil og tilmed også kan kalde sig det bedste serie 3 hold på Sjælland efter dagens finalesejr.

Stort tak til de fremmødte som bakkede op og heppede på HIF.