DM gav flotte resultater


Nyheden er fra Roklubben Furesø


Lørdag den 18/1-2020 blev der afholdt Danmarksmesterskaberne i Ergometerroning. Roklubben Furesø stillede til start hele 13 gangen i løbet af dagen. Det bragte klubben 2 førsteplads, 1 andenplads og 2 tredjeplads. Derudover var det mange flotte personlige sejre.  


Medaljerne stå klubbens masterroer for. Således fik Mette Møller Guld i Master kvinder 55+. Max Emde fik 2 fortjent sølvmedalje i Master Mænd 30+ letvægt, men både på 1000 og 2000 meter distancen. De sidste medaljer kom i klassen Master mænd 60+ letvægt hvor Andreas Borg fik guld og Ole Kongsbak fik bronze.

Stort tillykke med medaljerne til alle.


I senior klasserne stillede Jonas Lund atter op for Roklubben Furesø, hvor har fik kæmpede sig til en 4. plads blandt de mange landsholdsroer i klassen Mænd Letvægt U23.


Der var 4 individuelle starter mere med deltagelse af Roklubben Furesø, alle i master klasserne. Det gav en flot 4. plads til Bo Hartz i Master Mænd 55+. Samme placering kunne Jane Hagan opnå i klassen Master Kvinder 50+. De sidste 2 kom ind på en 6. pladser. Den ene var Mikael Møller Hansen i Master Mænd 50+ og den anden var Ole Præst Larsen i Master Mænd 60+.

 

Til DM var der også forskellige hold stafetter. Og her deltog Roklubben Furesø med 2 hold. Et hold i ungdomsklassen og et i senior klassen. Stafetterne roes med handikap. Det vil siger at holdene startede forskudt, alt efter hvem der deltage på holdene, således at der blev taget højde for alder, vægt og køn. 


Senior holdet bestod af Mikael Møller Hansen, Andreas Borg, Jonas Lund og Ole Præst Larsen. De skulle ro en 4x1000meter stafet. De kæmpede sig ind på en 15 plads. 


For ungdomsholdet var det første gang roerne var med til en konkurrence. Så den 13. plads Victor Seedorff, Kornelija Vaisvylaite, Valdemar Kleberg og Viggo Winston Kleva Simonsen fik roet sig ind på må siges at være rigtig flot.


Den sidste start hvor der var furesøroer med i var firma stafetten hvor Malerfirmaet Bo Hartz stillede op. Holdet bestod af de 4 furesøroer Bo Hartz, Jane Hagen, Mette Møller og Ole Kongsbak. De skulle ro 4 gange 500 meter og de fik roede sig ind på en super flot 4 plads.

 

Således kan Roklubben Furesø endnu en gang kikke tilbage på et rigtig flot DM, og begynde at glæde sig til sæsonen på vandet begynder.

Kilde: Roklubben Furesø
Flere artikler