Covid 19 update

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Furesø HåndboldKlub

Kære alle,

Sent tirsdag aften i sidste uge orienterede vi alle medlemmer i Furesø HK om, at en spiller fra Damesenior 1-2 var testet positiv for Covid 19,


Som vi ligeledes orienterede om var hele DS-truppen øjeblikkeligt sendt hjem i selvisolation med henblik på at få foretaget tests hhv. 4 og 6 dage efter holdkammeratens smittekonstatering, iflg. retningslinjer fra Corona-hotline. I samme ombæring og af yderligere forsigtighedshensyn blev HS-truppen samtidig bedt om at indstille træningen, indtil de ligeledes var testet med negativt resultat. Denne ekstra foranstaltning fordi dele af HS- og DS- truppen ses privat hyppigt.


Det er derfor nu glædeligt, at vi nu fra klubben kan meddele, at alle fra DS-truppen er blevet testet de foreskrevne to gange, og at alle tests har været negative. Ligeledes er HS-truppen blevet testet, og også her med negativt resultat. Der er dog stadig to HS-spillere, som af andre veje end gennem håndbold, da HS-spillerne heller ikke har været i vores haller siden mandag i sidste uge og frem til igår, er under smittemistanke. Disse to spillere vil heller ikke møde i hallen, før de har negative tests.


Så hele DS-truppen og HS-truppen (på nær de to omtalte spillere) genoptager således nu håndboldtræningen, og vi fra klubben glæder os til at se dem i hallen igen.


Skulle der være spørgsmål til ovenstående, er i velkomne til at sende disse til: bestyrelsen@furesoehaandbold.dk


Sportslige håndboldhilsner
Bestyrelsen i Furesø Håndbold Klub

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Furesø HåndboldKlub.
Kilde: Furesø HåndboldKlub
Flere artikler